Optredens

Gospel Unlimited is te boeken voor verschillende soorten optredens. Vooraf is er uitgebreid contact met het boekingsbureau m.b.t. de wensen van u als organisatie en de praktische zaken waar wij als koor mee te maken hebben.

 

 

Kerkdiensten (jeugddiensten, gastendiensten, themadiensten)

Tijdens kerkdiensten zingen we 6 nummers, voor aanvang van de dienst kunnen we ook een aantal nummers ten gehore brengen.De begeleiding van het koor tijdens kerkdiensten is altijd met piano. Het is daarnaast ook mogelijk om tijdens de dienst de samenzang te begeleiden. Heeft u een gedrukte liturgie? Wij kunnen van de Engelse nummers die wij zingen voor de vertalingen zorgen. Ook van de Nederlandstalige nummers hebben wij de teksten ter beschikking. Mocht u tijdens de dienst gebruik maken van een beamer, dan kunnen wij zorgen voor de teksten en eventuele vertalingen in een PowerPoint presentatie.


 

Praisedienst/avond

Wilt u een praisedienst/avond organiseren? Naast de (bege)leiding van de samenzang brengen wij met een aantal van onze “eigen” liederen het evangelie.

 

Tentdienst/Campingdienst

Organiseert u een dienst in een feesttent of een dienst op een camping? Wij doen graag mee. Ook hiervoor geldt dat begeleiding van de samenzang geregeld kan worden en ook de geluidsversterking van de voorganger wordt voor u geregeld.

 

Concert

Graag verzorgen wij in samenwerking met u een avondvullend concert. Of het nu gaat om een “gewoon” concert, of bijvoorbeeld een kerstconcert, wij zorgen voor een volledige invulling. Er is voor elk wat wils door ons uitgebreide en zeer gevarieerde repertoire. Uiteraard geldt ook hier dat een beamer-presentatie beschikbaar is en in overleg kunnen wij ook zorgen voor een “lichtshow”.

 

 

Openluchtconcerten/optredens

Inmiddels hebben we een ruime ervaring opgebouwd met openluchtconcerten/optredens. Van optredens in parken tot podia op markten, onze geluidsman zorgt voor de juiste versterking. Ook als er meerdere koren/groepen/bands versterkt moeten worden, zijn wij graag bereid om hierover met u van gedachten te wisselen.